Volledig geïntegreerde diensten

Europost beschikt over een volledige en geïntegreerde expertise in alle aspecten van het postbeheer. Van het afdrukken tot de verzending, we beheren alle aspecten die verband houden met de postsector.

Deze integratie stelt ons in staat om de meest concurrerende prijzen op de markt aan te bieden.

Scroll icon

Van afhaling tot levering

De digitale technologie heeft onze gewoonten fundamenteel veranderd maar post blijft bestaan. Europost blijft een dienst voor het ophalen, frankeren en afleveren van post aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

We bieden ook “digital to mail”-oplossingen op basis van uw digitale documenten. We drukken ze af, steken ze onder omslag en sturen ze door het distributiekanaal.

Uw gepersonaliseerde post

We beschikken over alle middelen en apparatuur om onze missies succesvol uit te voeren. Verschillende digitale printers, een vouwmachine, een snijmachine…

De integratie van alle tools stelt ons in staat om een dienst van a tot z aan te bieden voor alle gepersonaliseerde postprojecten.

Hebt u een promotioneel aanbod te delen met een doelgroep in een bepaalde regio? Europost ondersteunt u in uw aanpak: een database huren, het project ontwerpen, het afdrukken, de afwerking en de aflevering.

Op maat

De toegevoegde waarde van Europost is het aanbieden van een echte creatieve dienst op maat afhankelijk van de situatie. Al meer dan 20 jaar volgen we niet alleen de technologische evolutie op de voet maar passen we ons ook aan en creëren we oplossingen om niet-gestandaardiseerde aanvragen te beantwoorden.

Geen enkel project is te klein of te groot, we zijn in staat om een dienst op maat te leveren voor uw problemen.
We staan vooral ten dienste van uw bedrijf.

Onze diensten in het kort

Postophaaldienst

Onze postophaaldienst in het kort:

– Afhaling en aflevering van uw post
– Afdrukken, onder omslag steken en adressering
– Blisterverpakking, koker, doosassemblage

Al onze diensten worden uitgevoerd in alle vertrouwelijkheid en met respect voor het beroepsgeheim. We staan in de eerste plaats ten dienste van uw bedrijf.

Direct marketing

Onze dienst direct marketing in het kort:

– Advies en voorbereiding van uw mailcampagnes
– Ontwerp en productie van uw geadresseerde reclame- en handelsdocumenten (direct mailing)
– Diverse verwerkingen, doosassemblage, pakketvoorbereiding
– Bezorging van uw projecten over heel Europa